mandag den 27. april 2015

TAKKET VÆRE DANMARK ( NHỚ ƠN NGƯỜI )


I forbindelse med 40 året for vietnamesiske bådflygtninge ankom til Danmark, vil vi gerne invitere jer til at overvære vores arrangement.
Arrangementet forgår ved Helsingør Theater, Den Gamle By - Aarhus
LØRDAG DEN 06 JUNI 2015, Kl. 14:00 - 17:00April 2015 er det 40 år siden, at vietnamesiske bådflygtninge ankom til Danmark på grund af politisk undertrykkelse i deres hjemland. Vietnamesere er en af de flygtningegrupper, som har klaret sig bedst i Danmark. Man hører ikke meget om vietnamesere i de danske medier, fordi de fleste historier er positive. Vietnamesere arbejder bevidst på at være godt integrerede i det danske samfund.
 

Vi vil gerne markere denne begivenhed, og benytte lejligheden til at sige tak til Danmark og dets befolkning. Vi siger også tak både vores forældre og vores republikanske soldater, som forsvarede Syd-Vietnam i den sidste tid.

Dette arrangement er første gang flere vietnamesiske foreninger vil deltage i et musikalsk arrangement, under titlen: "Takket være Danmark".

Vi ønsker at give alle danskere og etniske venner en oplevelse, og en bedre forståelse for vietnamesisk kunst, kultur, normer, og værdier gennem musikken samt nogle interviewklip om
vietnamesiske bådflygtninge i Danmark, taler af de involverende folk, politikere, rederier, musikalsk underholdning fra de forskellige vietnamesiske foreninger. 


Billetprise:
50 Kr ( Adgang til musikarrangement )
150 Kr VIP. (Adgang til musikarrangement & buffet ved Le´s Restaurant)
Adresse på Le´s Restaurant:
Skt. knuds torv 1
Aarhus, Danmark


Billetbestilling:
E.mail tntvietmedia@yahoo.dk
Ngoc Khanh: tlf. 60940462
Nguyen Hung: tlf. 71973204

Ps. I Helsingør teatersal er der KUN plads til 220 gæster. Så er det meget VIGTIGT at billetten bestilles i god tid, og i forvejen.

På forhånd mange tak skal i have.

Det er os en stor ære, at kunne byde jer velkommen til en betydningsfuld eftermiddag.

Vi glæder os meget til at se jer.
Med venlig hilsenNgoc Khanh Truong 

Formand for TNT-VietMedia

Ingen kommentarer:

Send en kommentar